Lieneke Dijkzeul
home
Romans
Kinderboeken
Biografie
Contact
Nieuws
Zoeken
Links
De stille zonde midprice

Midprice
€ 12,50
ISBN 978 90 414 1254 6

De stille zonde

Tijdens een schoolreünie wordt op de herentoiletten het lijk aangetroffen van Eric Janson, een 58-jarige docent Engels. Hij blijkt te zijn vermoord. Inspecteur Paul Vegter en zijn jonge assistente Renée hebben weinig aanknopingspunten.

Een van de verdachten is David Bomer, een arrogante dertiger die zojuist zijn vriendin heeft verlaten omdat ze zwanger van hem is. Raadselachtig is waarom hij dan een relatie begint met Eva Stotijn, ook oud-leerling van de school, en alleenstaande moeder met een dochtertje van vier.

Eva’s leven lijkt met de komst van David eindelijk een gunstige wending te nemen. Maar dan blijkt dat hij een kat- en muisspel speelt dat haar tot wanhoop drijft.

De stille zonde is een verrassende, ontroerende en bij vlagen poëtische thriller over intimidatie, chantage en machtsmisbruik. Een verhaal dat laat zien dat er recht bestaat buiten de wet.

Booktrailer

Klik hier voor de booktrailer van De stille zonde

Leesfragment

Klik hier voor een leesfragment van De stille zonde

Luisterboek

De stille zonde is nu ook als luisterboek verkrijgbaar.

Het luisterboek De stille zonde is door Lieneke zelf voorgelezen. Het luisterboek omvat 7 cd’s en de totale luisterduur is ongeveer 8 uur.

Klik hier voor een luisterfragment van De stille zonde

Kijk ook op de site van Uitgeverij Luisterlezen
De stille zonde